Pot sa refuz cardul de credit AXI dupa ce este aprobat?

Da, poti refuza Contractul in decurs de 14 zile dupa ce il semnezi fara sa platesti daune sau penalizari si fara sa oferi un motiv. In acest scop, trebuie sa ne informezi in scris sau prin orice alt mijloc de informare ca doresti sa refuzi Contractul. Singura conditie este sa nu ai obligatii de plata pe cardul de credit AXI. In cazul in care ai astfel de obligatii, este necesar sa platestii debitul principal in decurs de 30 de zile de la primirea notificarii de refuzare a contractului si sa platesti dobanda pentru perioada de la utilizarea imprumutului pana la data platii debitului principal.

Poti pastra documentele primite de la curier?

Sigur ca poti sa pastrezi documentele daca ai nevoie de mai mult timp pentru a le studia. In acest caz, documentele pot fi returnate pe cheltuiala ta la adresa AXI FINANCE IFN S.A. furnizata in contract, in decurs de 7 (sapte) zile de la primirea documentelor de la curier.

Daca esti refuzat, poti sa mai aplici in 3 luni, daca se schimba conditiile noastre te vom anunta in avans.

Cand este emis din nou cardul AXI?

Motivele pentru a emite din nou cardul de credit AXI ar putea fi urmatoarele:
  • Cod PIN uitat, pierdut sau furat
  • Card pierdut sau furat
  • Expirarea cardului
Atunci cand cardul expira, vom emite un nou card pe cheltuiala noastra. In cazurile in care cardul este pierdut, furat sau blocat din cauza introducerii incorecte a codului PIN, acesta va fi emis din nou si va fi trimis pe cheltuiala ta dupa primirea unei notificari scrise in avans de la tine.  

Te-a ajutat acest articol?

261 Acest articol a fost de ajutor