Cum pot obtine informatii despre cardul de credit AXI?

Ne angajam sa oferim un serviciu perfect si informatii transparente despre cardul de credit AXI. Am dezvoltat o varietate de canale de comunicare pentru a ne putea contacta intotdeauna si a primi raspunsuri la intrebarile tale.

Primul loc unde poti gasi informatii privind cardurile de credit AXI este site-ul nostru. Esti interesat de preturile diferitelor operatiuni cu cardul tau de credit AXI? – Doar faci clic pe TARIFE in meniul principal din partea de sus al site-ului axi-card.ro. Gasesti taxa pe care o cauti  in lista care se deschide. Pentru confortul tau, am adaugat o optiune pentru a descarca lista astfel incât sa o poti tipari si sa o citesti intr-un mediu mai relaxat. De asemenea, retine, cardul de credit AXI nu are comisioane sau taxe care sunt percepute de alte institutii bancare si nebancare. Acestea includ emiterea si re-emiterea, verificarea soldului, schimbarea codului PIN si multe altele. Platile prin card de credit AXI catre comercianti din Romania si strainatate sunt, de asemenea, gratuite.

Daca esti interesat de Termenii si conditiile noastre, de politicile noastre de utilizare si de modulele cookie de pe site, viziteaza sectiunea Termeni si conditii: https://axi-card.ro/termeni-utilizare.

Daca ai probleme specifice legate de utilizarea cardului tau. si cauti informatii specifice privind cardul de credit AXI, consulta sectiunea INTREBARI SI RASPUNSURI. Acolo am adunat cele mai frecvente intrebari de la utilizatorii nostri, asigurându-ne ca raspunsurile sunt cât mai clare si mai cuprinzatoare posibil.

Daca preferi sa primesti informatii despre cardul de credit AXI personal, echipa noastra iti sta la dispozitie de luni pâna vineri intre orele 09:00 si 17:00. Suna-ne la numarul 031 90 33 si afla raspunsuri la intrebarile tale. Nu exista nici un cost pentru serviciul de telefonie si apelul este fara taxe suplimentare.

De asemenea, poti utiliza optiunea de chat. Acolo, angajatii nostri iti vor raspunde la intrebari si vei primi o copie a conversatiei la adresa ta de e-mail.

Ne poti scrie si la: help@axi-card.ro