Fiecare deținător de card ar trebui să fie atent la cardul său de credit pentru a evita abuzul. Dacă se intampla ca si cardul dvs. de credit sa ajunga în mâinile greșite, ar putea fi bani cu potențial gratuit pentru cineva. Acesta este motivul pentru care securitatea este primordială. Când vă păstrați cardul de credit în siguranță, vă protejați împotriva abuzurilor.

Regulile „de aur” pentru creșterea securității cardului dvs. sunt:

  • Memorați și păstrați codul PIN secret. Nu-l scrie pe o bucată de hârtie sau pe telefon și nu-l purta cu tine. De asemenea, nu spune PIN-ul nimănui.
  • Dacă aflați că ați pierdut cardul, contactați imediat creditorul pentru a-l bloca. Clienții AXI Card au, de asemenea, opțiunea de a bloca cardul de credit în propriul profil individual online. Blocarea unui card pierdut sau furat te protejează de situatia in care să ți se folosească cardul de credit și să plătești pentru asta.

 

  • Activați protecția 3D pentru cardul dvs. oricând este posibil. Când efectuați o plată online și introduceți detaliile cardului dvs., vi se poate solicita un cod de verificare. Acesta este o masura suplimentara de securitate care vă împiedică să fiti victima fraudei online. Clienții AXI Card se pot baza pe protecția 3D. Primesc un cod SMS unic și, după introducerea acestuia în sistemul comerciantului, pot finaliza plata.