Un card de credit are multe avantaje pentru care merita sa fie ales de tine. Mai jos vei gasi informatii despre unele parti pozitive ale cardului de credit.

Card de credit international

Aici nu sunt una, ci doua avantaje ale cardurilor de credit AXI. Pe de o parte, este international - poti plati si cumpara oriunde in lume, fara sa iti faci griji ca tranzactiile tale vor fi blocate sau respinse.


Aplicare la distanta prin telefon sau ONLINE

Unul dintre principalele avantaje ale unui card AXI este ca iti economiseste timp in fiecare etapa a procesului de emitere si utilizare al acestuia. Poti aplica pentru un card AXI de la distanta, fie online, fie prin telefon. Nu trebuie sa stai la cozi nesfarsite si sa pierzi ore. Soliciti cardul in cateva secunde prin formularul de inregistrare de pe site-ul nostru si dupa alte doua apeluri telefonice, cardul de credit poate calatori deja spre tine.

ZERO taxe pentru emitere si re-emitere

Multe institutii bancare si nebancare percep clientilor pentru emiterea si retrimiterea cardurilor taxe. Nu avem astfel de taxe deoarece credem ca aceste servicii fac parte din angajamentul nostru fata de tine.

LIVRARE GRATUITA la adresa specificata de tine

Un alt avantaj al cardului AXI este ca nu te vom scoate din casa sau biroul tau. pentru a-l avea. Dupa aprobare, angajatul nostru va specifica impreuna cu tine o adresa de livrare convenabila, iar cardul pregatit si toate documentele necesare activarii acestuia vor fi livrate de un curier.

SMS gratuit pentru tranzactii si plati

In lumea de astazi, nu ne asteptam ca clientii nostri sa-si aminteasca datele scadente si sumele de plata. De aceea, pentru fiecare viitoare plata de pe cardul tau AXI, vei primi un SMS de reminder cu data si suma exacta de plata. De asemenea, vei primi un SMS gratuit pentru fiecare tranzactie, ceea ce sporeste considerabil securitatea cardului tau de credit.

Dobanda lunara de 6% pentru plata POS si ONLINE

Rata dobanzii de pe cardul de credit AXI CARD este pe deplin competitiva cu ratele dobanzilor la cardurile bancare, dar mult mai accesibil ca si conditii de aprobare.

24/7/365 ACCES ONLINE la un profil de client personal

In profilul tau de client, poti avea control complet asupra tuturor tranzactiilor efectuate cu cardul tau de credit.

24/7/365 servicii pentru clienti

Doar trimiti un mesaj pe pagina noastra si primesti raspunsuri la intrebarile tale - 24/7, 365 de zile pe an.