Dupa procesul de aplicare, sistemul nostru de punctare va hotara daca esti aprobat sau nu. De asemenea, limita de credit cu care ti se poate emite un card AXI este calculata automat. Indiferent de decizie, te vom contacta in continuare - in cazul unui raspuns pozitiv - pentru notificarea aprobarii si, in cazul unui raspuns negativ, cu SMS pentru refuz.

Notificare pentru aprobare - astepti un apel de la noi.

Cand primesti un raspuns pozitiv din sistemul nostru de punctare, angajatul nostru te va contacta. Scopul acestei solicitari este sa confirmi ca doresti sa primesi un card AXI cu limita de credit aprobata. In cadrul acestui apel, vei specifica si adresa la care va fi livrata cardul de credit.

Si cand si cum vei fi anuntat cand apare un refuz?

In cazul unui refuz, vei fi informat prin primirea unui scurt mesaj text (SMS) pe numarul de telefon pe care il specifici atunci cand aplici. Daca sistemul nostru a stabilit ca nu poti sa fii aprobat pentru cardul de credit AXI, nu este nevoie sa iti pierdem timpul. Asa ca trimitem doar un SMS - deci vei fi informat despre decizia noastra. Nu iti fa griji, dupa 3 luni poti incerca din nou. Daca circumstantele pentru care ai fost refuzat s-au modificat, urmatoarea solicitare va primi o notificare de aprobare.

In cazul aprobarii, ce se intampla dupa ce primesc o notificare?

Daca esti aprobat pentru un card de credit AXI, in telefonul de confirmare, impreuna cu angajatul nostru, veti specifica o zi si o ora convenabila pentru o vizita de la curierat si o adresa pe care va fi livrat cardul. Cardul va fi activat numai dupa ce primim documentele tale semnate si o copie a cartii tale de identitate. Odata ce este activat, te poti bucura de achizitii si plati de succes si retine ca poti urmari oricare dintre tranzactiile tale in contul tau online sau prin SMS
 
Din ce motive pot fi refuzat?
Decizia este luata dupa ce este analizata bonitatea/solvbilitatea. Punctajul se bazeaza pe informatiile furnizate de tine (istoricul creditelor, venituri si altele) si este calculat dupa sistemul nostru de evaluare.