Exista diferite moduri in care poti plati datoriile pentru cardul AXI. Iata cateva optiuni, dintre care poti alege cea mai convenabila optiune pentru nevoile tale.

Primul loc unde poti plati obligatiile pentruAXI sunt sucursalele BCR. In contul tau online poti gasi contul IBAN deschis la BCR unde iti poti plati datoriile in persoana la ghiseele BCR sau online. Platile efectuate in acest mod sunt raportate in timp real. Acest lucru este important daca platesti in ultima zi de scadenta.

Un alt mod de a face plata pentru cardul tau AXI este prin transfer bancar de la banca ta personala in contul tau IBAN AXI Card. Raportarea acestei plati poate dura 48 de ore sau mai mult. Este important sa iei in considerare acest lucru pentru a evita acumularile rezultate din aceasta intarziere. Este o idee buna sa nu alegi ultima zi sau doua inainte de scadenta pentru aceasta forma de plata, deoarece plata se considera a fi facuta la data la care suma a fost creditata in contul AXI Finance IFN SA si nu cea la care a fost efectuata.

Poti plati cardul tau AXI si online, este o metoda usoara si rapida de a face platile tale la timp.

De asemenea, potii plati in toate agentiile BCR sau la ghiseele automate sau multifunctionale la BCR. O lista completa a acestor ghisee gasesti aici https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati.

Indiferent de modul in care platesti cardul AXI, aminteste-ti ca plata a fost efectuata la data la care suma a fost creditata in contul bancar al AXI Finance IFN SA si nu cel la care a fost facuta.

Cardul de credit AXI este un instrument de plata alternativ care te poate ajuta sa eviti restrictiile bancare, procedurile si cerintele bancare standard. Cardul de credit AXI iti ofera posibilitatea de a construi istoricul de credit si de a obtine independenta financiara in timp. Cu AXI beneficiati de servicii rapide, moderne si personalizate.