Primirea unui card de credit AXI - cum si cand va fi livrat?

Daca esti aprobat pentru un card de credit AXI, angajatul nostru te va contacta pentru a te notifica privind aprobarea. In cadrul acestui apel, trebuie sa specifici unde anume doresti sa primesti cardul de credit AXI.

Ce informatii sunt necesare pentru a obtine un card AXI?

Angajatul nostru iti va solicita adresa la care doresti sa primesti noul tau card AXI. Ne straduim sa economisim timp si nervi pentru clientii nostri, asa ca am facut procesul de la distanta. Cardul si documentele necesare activarii lui sunt trimise prin curier la adresa pe care o specifici.

Exista sansa de a alege un curier pentru a va livra transportul?

Lucram cu cateva companii de curierat, dar nu poti alege exact cine sa livreze cardul. Nu am oferit o astfel de optiune deoarece am incercat sa nu facem diferenta in ceea ce priveste serviciul care iti va fi oferit de diferite companii. Fiecare dintre companiile de curierat cu care lucram va livra documentele si cardul in acelasi timp, la o adresa selectata si complet gratuit.

Imediat dupa primire va fi activ cardul AXI?

Din pacate, nu. Nu exista nicio modalitate de a activa cardul si de a il folosi inainte ca nois a primim documentele pe care le-ai semnat cu care activezi serviciul. Cardul va fi activat de indata ce primim inapoi copia documentelor si o copie a cartii de identitate.

In mod normal, primim documentele inapoi in aceeasi zi, le verificam si activam imediat cardul. Odata activat, te poti bucura de achizitii si plati online sau in magazin. Aminteste-ti ca poti urmari oricare dintre tranzactiile tale din profilul tau online sau prin SMS. Te incurajam sa te conectezi la profilul tau si sa il explorezi temeinic inca de la inceput.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei.