Ulterior activarii cardului de credit Axi Card este obligatoriu sa iti creezi un cont personal pe site-ul www.axi-card.ro. Astfel, vei avea posibilitatea sa vizualizezi tranzactiile efectuate cu cardul de credit, precum si informatiile accesibile noua.

De asemenea, vei putea primi informatii cu privire la card contactandu-ne direct la numarul de telefon 031.9033 (numar cu tarif normal).

Dupa fiecare tranzactie primesti o notificare gratuita prin SMS.

Este un serviciu gratis oferit de catre Axi Finance tuturor clientilor ce detin un card de credit Axi Card. Ulterior efectuarii unei tranzactii, vei primi o notificare prin SMS la numarul de telefon furnizat de catre tine, cu informatii privind tranzactia efectuata, indiferent daca a fost o plata efectuata la comerciant, retragere de numerar sau alimentare card, precum si informatii cu privire la soldul cardului.

Poti obtine informatii privind obligatiile tale de plata apeland numarul de telefon 031.9033 (numar cu tarif normal). De asemenea, poti obtine aceste informatii si accesand contul personal creat pe pagina noastra de internet www.axi-card.ro.

In plus, in prima zi a lunii curente, vei primi o notificare prin SMS cu suma minima de plata aferenta lunii anterioare.

Este important sa ai acest cont oferit de catre AXI Card, pentru ca iti va fi mai usor sa vezi exact ce ai cheltuit si ce mai ai pe card, daca nu ti-ai activat contul inca ne poti scrie si te vom ajuta cu aceasta problema.