Intelegerea obligatiilor cardului tau de credit AXI este extrem de usoara si convenabila. In acest fel, am facut posibila alegerea modului de a iti plati datoria.
 

  • In prima zi a lunii curente, vei primi un mesaj text scurt pe numarul tau de telefon. (SMS) cu suma de plata pe luna precedenta.

 

  • Poti obtine un raport privind obligatiile tale la cardului de credit AXI CARD  sunând la numarul de telefon national 031 90 33. Apelul nu costa in plus are tarif normal in functie de planul tau tarifar oferit de operatorul de telefonie mobila.

 

  • Pentru confortul tau, iti sugeram sa tii evidenta obligatiilor pe cardul tau de credit AXI si pe profilul tau online individual pe site-ul nostru -> www.axi-card.ro. Acolo poti verifica toate miscarile de pe card pentru perioadele selectate.

 

  • Dupa inregistrarea cu succes a cardului in contul tau, iti vom trimite un extras lunar detaliat al cardului tau de credit AXI pe adresa ta de e-mail.


Cardurile de credit permit fiecarui utilizator sa aiba fondurile disponibile in orice moment al zilei in orice parte a lumii. Cardul de credit AXI este un instrument de plata alternativ care te poate ajuta sa eviti restrictiile, procedurile si cerintele standard ale bancilor.

Poti utiliza cardul tau de credit AXI pentru plati in locuri in care nu sunt acceptate plati in numerar - achizitionarea de bilete de avion, rezervari de hoteluri, inchirieri auto, cumpararea de bilete de concert, magazine online si pentru cheltuieli urgente si neplanificate.