Cardul de credit AXI are cea mai convenabila, rapida, usoara si functionala platforma pentru utilizatori. Cu toate acestea, pentru a le utiliza, ar trebui sa te interesezi despre procedura de inregistrare a unui card de credit AXI in contul personal. Calm, nu este deloc greu, de fapt dureaza cateva secunde. Gestionarea profilului individual de utilizator online este extrem de usor si de sigur.

Pentru a-ti inscrie pentru un card de credit AXI, mergi la meniul AXI Card din profilul tau. Compleaza campurile PIN si numarul contractului. Daca nu stii numarul contractului tau, uitate-te la coltul din stanga jos al monitorului. L-am pus acolo pentru convenabiliate.

Odata ce ai introdus cele doua numere, vei primi codul SMS pe numarul de telefon din contractul tau. SMS-ul contine un cod de inregistrare. Introduce codul in campul activ si confirma inregistrarea cardului in cont. Asta e tot. Acum poti urmari in siguranta toate tranzactiile efectuate cu cardul tau de credit AXI in contul tau.

Vizualizeaza toate campurile din meniul de navigare din partea stanga a ecranului. Afla toate optiunile pe care le ofera profilul tau individual.

Poti efectua anumite operatiuni de plata prin sistem. De exemplu, poti seta ore aleatorii pentru a putea vedea tranzactiile AXI care sunt inregistrate pe card.

Poti verifica bilantul tau si obligatiile de plata la cardul de credit si sodul disponibil.

De asemenea, comoditatea platformei este faptul ca potii contacta echipa noastra printr-un mesaj din sistem valabil pentru clientii existenti. Doar trimite un mesaj prin meniul MESAJE si vom primi intrebarea ta si vom raspunde la aceasta.

Foloseste ocazia de a bloca sau de a activa anumite operatiuni cu cardul tau AXI. Aceasta este facilitatea pe care am oferit-o pentru a maximiza securitatea cardului tau de credit.