Suma minima datorata este de 15% din limita de credit, fara a depasi valoarea obligatiilor totale de plata la data de 1 a lunii in care se plateste suma minima datorata.

  • In cazul in care achiti lunar in intervalul 1-5 a lunii suma minima datorata, dobanda contractuala va fi de 0,5% pe zi.

 

  • De exemplu, daca ai un card de credit AXI cu o limita de credit de 700 lei, iar in data de 10 a lunii ai utilizat 200 lei, asta inseamna ca la data de 5 a lunii urmatoare (cel mai tarziu) poti rambursa suma minima datorata in cuantum de 105 lei.

 

Ce inseamna obligatia de plata pentru AXI Card?

  • Obligatiile totale de plata includ suma utilizata de pe cardul de credit la un moment dat, plus dobanda contractuala calculata la suma utilizata (de exemplu, in cazul in care achiti obligatiile totale de plata in perioada de plata urmatoare datei la care ai utilizat creditul, dobanda contractuala va fi de 0,2% pe zi), precum si orice penalitati de intarziere datorate pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, in cazul in care acestea au fost aplicate conform prevederilor contractuale.

 

  • De exemplu, daca ai un card de credit AXI cu o limita de credit de 700 lei, iar in data de 10 a lunii ai utilizat 200 lei, asta inseamna ca la data de 5 a lunii urmatoare (cel mai tarziu) trebuie sa rambursezi obligatia totala de plata in cuantum de 210,8 lei, care include suma utilizata precum si 10,8 lei reprezentand dobanda calculata pentru cele 25 de zile ulterioare utilizarii.

 

  • Principalul aferent cardului de credit AXI Card reprezinta suma de bani utilizata de catre client de pe cardul de credit intr-o anumita perioada de timp.

 

  • Data scadenta a cardului de credit Axi Card este pana la data de 5 a lunii urmatoare in care trebuie achitate sumele utilizate in luna anterioara.