În conformitate cu programele de securitate Visa și MasterCard, multe bănci și instituții financiare nebancare au introdus serviciul de protecție 3D. Este o identificare suplimentară a deținătorilor de carduri și oferă un nou nivel de siguranță a clienților atunci când fac cumpărături online. Acest lucru nu schimbă modul în care plătiți online, dar îmbunătățește securitatea tranzacțiilor online și vă oferă un plus de control și securitate.

Ce este securitatea 3D?

Serviciul de securitate 3D este furnizat de parola 3D necesară pentru orice tranzacție de card online pe internet. Parola este una unică și valabilă pentru tranzacție, suma și destinatarul specific, sau poate fi o parolă permanentă pe care o introduceți pentru toate plățile. O parolă 3D este introdusă la fiecare plata online după introducerea detaliilor standard cerute de comercianți pentru a plăti online.

Cum funcționează protecția de plată 3D cu cardul AXI?

Protecția 3D a plăților cu cardul de credit AXI Card este realizată printr-un cod unic. După introducerea informațiilor despre cardul dvs. de credit în procesul de verificare a plății, vi se poate solicita un cod de verificare 3D. Acest cod va fi trimis prin SMS la numărul de telefon specificat și este valabil numai pentru acea plată. Odată introdusă, plata dvs. va fi finalizată. Serviciul este complet gratuit pentru toți clienții cardului AXI CARD.