Notificarea prin SMS este un serviciu gratuit pe care il primesti ca si detinator de card de credit AXI CARD.

  • Vom trimite o notificare pe numarul de telefon pe care il specifici în contractulul tau de credit dupa fiecare tranzactie efectuata. Notificarea va contine informatii despre actiunile intreprinse cu cardul de credit, indiferent daca e vorba de retragere numerar, plata sau cumparaturi.

  • Acordul pentru primirea acestor nitificari prin SMS se face in momentul semnarii contractului pentru cardul AXI. Specifici numarul de telefon mobil pe care doresti sa primesti notificari. In general, poti dezactiva aceasta notificare prin SMS. Te sfatuim sincer sa nu faci acest lucru. Obtinerea informatiilor despre toate tranzactiile cardului prin SMS este complet gratuita, dar iti poate economisi bani.

 

  • Prin notificarea prin SMS, poti reactiona rapid la tranzactiile pe care nu le recunostii ca fiind efectuate de tine. Prin obtinerea informatiilor imediat, te poti conecta la profilul tau si poti bloca toate tranzactiile de pe card. Intr-o astfel de situatie, contacteaza imediat un angajat din departamentul de asistența pentru clienti. Ne poti contacta printr-un mesaj pe platforma de utilizator sau sunand la: 031 90 33 sau prin e-mail: help@axi-card.ro

 

  • In plus, pe langa informatiile despre tranzactiile efectuate cu cardul tau AXI, notificarea prin SMS te informeaza, de asemenea, despre viitoarele plati pe cardul tau de credit. Acest lucru poate economisi dobanda daca ai omis plati in trecut.

 

  • Furnizarea de diverse mesaje SMS utile este o modalitate moderna si responsabila de a aduce valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Desi ai putea solicita suspendarea notificarii prin SMS, ia in considerare decizia ta bine. Daca decizi totusi ca nu vrei notificari, poti dezactiva notificarea prin SMS, exprimandu-ti dorinta in scris.

 

  • Cu toate acestea, te rugam sa retii ca vei fi informat in mod corespunzator cu privire la orice tranzactie efectuata cu cardul tau de credit AXI din momentul in care acesta este afisat pe pagina ta de client in meniul Conectare client la adresa www.axi-card.ro.

 

  • Aminteste-ti ca trebuie sa pastrezi numarul de telefon mobil activ inclus in contractul tau de credit activ. In cazul unei modificari, sau in urma incetarii utilizarii sau suspendarii acestui numar, trebuie sa ne informezi.