ACTE NECESARE solicitare AXI CARD

In lista documentelor necesare pentru solicitarea cardului AXI exista doar 1 punct important- un card de identitate valabil. Vom avea nevoie doar de o copie a documentelor tale de identitate dupa care vei primi aprobarea.
 

  • Cum si cand solicitam o copie a documentelor tale?


Odata ce primim cererea ta pentru un card de credit AXI CARD, te vom contacta pentru a completa impreuna formularul de inscriere in sistemul nostru. In acest stadiu, avem nevoie doar de datele personale de identificare. Pe langa acestea, va trebui sa ne furnizezi un telefon al persoanei contact. Acesta poate fi prietenul tau apropiat care poate confirma unele dintre circumstantele pe care ni le-ai dat ca informatii.
O copie a cartii de identitate va fi necesara numai atunci cand esti aprobat pentru un card de credit AXI. Iti vom trimite forma finala la o adresa de corespondenta prin curier impreuna cu toate documentele necesare. Va trebui sa returnezi 1 copie a documentelor si copia semnata a cartii de identitate.

 

  • Exista alte documente pe care trebuie sa le pregatesti?


In general - nu. Toate cerintele obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine un card de credit AXI sunt verificate utilizand detaliile cartii de identitate. De la data nasterii, dovedim ca indeplinesti cerinta de a avea cel putin 18 de ani.

Am incercat sa minimalizam documentele solicitate atunci cand aplici pentru un card AXI, pentru ca vrem sa facilitam acest proces. Nu suntem o institutie bancara si, spre deosebire de ei, incercam sa oferim un serviciu rapid, convenabil si de calitate, care iti economiseste timp si efort in fiecare etapa.