Exista mai multe cerinte pentru a aplica pentru un card de credit AXI:

   -  trebuie sa ai 18 de ani

    - istorie de credit bun

    - contract de munca

Pentru a aplica pentru un card de credit AXI, trebuie sa ai si un card de identitate valabil. Pe baza datelor, vom verifica daca indeplinesti una dintre cerintele noastre - sa ai cel putin 18 ani. In timp ce cardul de credit AXI este o solutie buna pentru istoricul de credit, o astfel de decizie trebuie luata in stadiul de maturitate. Varsta nu este o garantie, dar este o conditie prealabila ca persoana este capabila sa ia decizii financiare rezonabile. In multe locuri din intreaga lume se considera ca la varsta de 18 de ani incepe asa-numita "maturitate timpurie".

Cum verificam daca sunt indeplinite cerintele pentru solicitantii de carduri de credit AXI?

Verificam istoricul de credit al persoanei in Biroul de Credite. Registrul Central al Creditelor al Bancii Naționale a Romaniei pastreaza informații despre regularitatea platilor pentru imprumuturi acordate persoanelor fizice în ultimii 5 ani. Pentru a aplica pentru un card de credit AXI, nu trebuie sa existe intarzieri in platile catre RCC. Daca le aveti, ele se vor reflecta in registru.

Verificarea cerintelor contractului de munca si a venitului minim.

In legatura cu cerinta contractului de munca, efectuam un control al veniturilor tale la ANAF.

Ce documente trebuie sa prezinti pentru a dovedi ca indeplinesti cerintele noastre?

Cand se aproba un card AXI, cardul este trimis impreuna cu actele semnate la adresa specificata de tine. Curierul iti va aduce documentele necesare pentru semnare si va cere 1 copie de CI - pentru noi, precum si o copie semnata a cartii de identitate inapoi.