Limita de credit este determinata si stabilita in functie de venitul lunar, precum si de solvabilitatea clientului. Este acea suma de bani care ti se aproba ca si "imprumut" pe cardul de credit, este suma pe care poti sa o cheltuiesti si pe care trebuie sa o platesti inapoi conform termenilor contractului tau.

Limita de credit maxima pentru cardul de credit AXI este de 3.000 Lei. Pana la aprobarea limitei de credit se face analiza solvabilitatii, in urma acestei analize se va aproba o anumita suma.

Se poate majora limita initiala?

  • Da, bineinteles. In vederea majorarii limitei de credit, clientul trebuie sa fi achitat cel putin suma minima de plata, la termen, in ultimele 3 luni.

 

Cand trebuie achitate obligatiile de plata din contract?

  • Perioada de plata in care trebuie sa achitati sumele utilizate de pe cardul de credit (impreuna cu dobanda contractuala aferenta) este cuprinsa intre data de 1 si 5 a lunii urmatoare datei utilizarii.

 

  • Toate taxele si cheltuielile pentru transferuri bancare vor fi suportate de catre clienti si vor fi in conformitate cu tarifele aplicate de bancile respective. 

 

  • De exemplu, pentru achitarea obligatiilor de plata la terminalele de plata BCR nu se percepe comision, iar pentru platile efectuate la casieriile apartinand BCR, comisionul de plata ce va fi achitat de catre client va fi de 4 lei daca esti client BCR, respectiv 8 lei daca nu esti client BCR.

 

Este important sa iti achiti datoriile la timp ca sa nu inregistrezi intarzieri, daca nu ai suma totala luna curenta macar achita suma minima de plata asa nu vei avea probleme.