Dobanda pentru acest card este de numai 6% /luna, respectiv 0,2%/ zi si se aplica la suma utilizata (daca achitati obligatiile totale de plata in perioada de plata urmatoare datei la care ati utilizat creditul).

Ce comisioane are AXI Card?

Contrar altor produse de tipul cardului de credit, pentru cardul de credit Axi Card nu se percepe un comision anual de administrare, toate costurile de administrare fiind suportate integral de catre AXI Finance. Astfel, daca ai un card de credit Axi Card si nu il utilizezi, nu se vor aplica comisioane sau costuri suplimentare. Nu platesti comision la retragere numerar de la orice bancomat din Romania.

Pentru plata bunurilor si serviciilor cu cardul de credit Axi Card la POS, in Romania sau in strainatate la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard, nu se percepe comision. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista de comisioane si tarife disponibila aici in format PDF.

Dobanda anuala efectiva aferenta cardului de credit Axi Card este de 86,92%.

Te sfatuim sa achiti integral suma utilizata de pe card in conformitate cu conditiile prevazute in contractul de credit, astfel calculandu-se doar dobanda contractuala si evitand aplicarea altor costuri suplimentare.

In cazul in care, luna curenta nu ai posibilitatea sa achiti toata suma folosita, te rugam sa achiti macar suma minima de plata. Pentru orice informatie sau nelamuriri te rugam sa ne contactezi si te ajutam cu orice informatie.